Tuesday, June 10, 2008

Vad är Standardiserad Information?

Den oroväckande utvecklingen den senaste tiden och det faktum att traditionella nyhetskällor har misslyckats i sitt uppdrag att förse allmänheten med viktig och korrekt information, har orsakat att vi bestämt oss för att skapa bloggen Standardiserad Information. Informationen du läser här ska vara korrekt, saklig, objektiv och dessutom spännande. Den ska ta tempen inte bara på media och vad som händer i världen, utan också titta närmare på stället där allt det spännande sker - "bloggosfären", och speciellt då den svenska dito.

På Standardiserad Information kommer du att få information om de positiva och negativa utvecklingslinjer svenska staten och dess folk, tillika med omvärlden, går igenom. Du kan lita på oss. Och inte nog med det - du är vår viktigaste inspirationskälla, ty utan dig skulle vår existens inte vara garanterad!

Läs Standardiserad Information. Använd Standardiserad Information. Det mår du och vi alla bättre av, ett välmående som bara blir starkare av hur makthavarna oroar sig.

MVH!
Standardiserad Information

No comments: